Vopsea termoizolantă ThermoDry pentru izolarea termica a acoperișurilor

Va prezentam noua noastră vopsea termoizolantă SurfaPaint ThermoDry Elastomeric Roof Paint pentru izolarea termica  acoperișurilor. Aceasta vopsea reduce pierderile de temperatura si ofera eficienta termica oricarei constructii. 
Este o vopsea elastomerica pentru acoperiș,  inovatoare, cu o formulă unică ce combină diferiți „piloni” de performanță. Per total, ofera un strat final inteligent ce protejează și economisește simultan energia. Rășină polimerică este responsabilă pentru comportamentul elastomeric într-o gama largă de temperaturi exterioare, oferind valori de elasticitate mai mari de 350%.
 
SurfaPaint ThermoDry Elastomeric Roof Paint reprezintă o nouă generație de vopsea de cu un înalt grad de succes, foarte rezistenta la condițiile atmosferice comparabil cu vopselele obișnuite. Stratul de vopsea SurfaPaint ThermoDry Elastomeric rămâne alb după aplicare, respingând murdăria și păstrând integritatea estetică inițială a suprafeței. 
 
       Vopseaua ThermoDry ofera de asemenea o barieră impermeabilă, chiar și sub apă sau zăpadă. În plus, vopseaua leagă fisurile de până la 1.5 mm datorita Polimerilor de rășină care îi atribuie propietatile termice.

Avantajele vopselei ThermoDry:

Poate fi aplicata si pe suprafete din Bitum
– Contribuie la modernizarea energetică a clădirii, oferind economii de energie prin protecție termică, precum și o protecție ridicată împotriva ciupercilor și algelor;
– Reflectă 94.7% din radiații;
– Ideal pentru suprafețele cu fisuri mici de maxim 1.5 mm;
– Are rezistență ridicată la radiațîi UV și o durată de viață lungă;
– 100% acrilic și respirabil;
– Oferă tracțiune sporită;
– Oferă o acoperire excelentă, fiind în același timp ușor de aplicat;
– Ofera finisaj mat.
  
Aplicații:

      Ideal pentru suprafețe exterioare, precum acoperișuri bituminoase, pereți, zidărie sau beton și alte locuri unde se aplică vopsele pe baza de apă și vopsele acrilice.
      Potrivit pentru aplicarea în zidărie expusă la condiții meteorologice nefavorabile și pentru protecția suprafețelor deteriorate cu fisuri mici.
      Acoperire: 2 m2/L intr-un singur strat