Nano Auto in lume

Tehnologia noastră: Toate produsele NANOAUTO sunt fabricate folosind o tehnologie avansata de noua generație, dezvoltată de laboratoarele noastre, după mulți ani de cercetare. Produsele noastre introduc o noua calitate pe piață și garanteaza soluții eficiente si ecologice pentru clienții noștri. Prin procesarea materialelor atent selectate folosind propriile noastre formule si experienta din domeniu, noi dezvoltam produse puternice si eficiente, care sunt sigure pentru utilizatori și mașinile lor. Produsele noastre sunt in conformitate cu toate standardele și criteriile internationale și sunt prietenoase cu mediul inconjurator.

NANOAUTO în lume: NANOAUTO a fost introdus în 2005 ca un brand de consum pentru produse de îngrijire si intretinere automobile. Extinderea noastra pe piața Uniunii Europene a inceput inca din 2008. În anii care au urmat, am devenit o companie globala punand accent si pe extinderea canalelor noastre de distribuție pe piețele din afara UE. În anul 2014 compania a trecut printr-un re-branding important, castigand noi clienti din întreaga lume. Suntem o companie care câștigă constant și rapid recunoaștere în rândul clienților și distribuitori din întreaga lume.

Kituri si invelis nanoprotector: Soluțiile propuse de noi vor proteja automobilul de murdărie, zgârieturi sau rugină. Produsele selectate cresc în mod semnificativ siguranța rutieră.

Produse de îngrijire si curatare: Scopul strategic în proiectarea produselor noastre sunt eficiența și siguranța pentru materialele tratate. Fiecare dintre produsele noastre sunt sigure pentru masina ta și aplicabile în orice condiții.

Produse pentru detailing

Grație produselor dezvoltate corect si a tehnologii moderne, produsele noastre sunt destinate de asemenea pentru cerinte speciale, produsele noastre facilitează procesele de restaurare, curățare și întreținere ale automobilelor.