Cum pot fi indepartate petele de vin de pe travertin fara a fi afectat?

Acest articol este destinat persoanelor care vor sa scape de petele dificile de vin si cafea de pe travetin sau marmura.

Dacă este întreținut corespunzător, travertinul poate dura pentru totdeauna, dar nu este deloc ușor de îngrijit. Această piatră este foarte delicată, așa că numai anumite tipuri de produse de curățare sunt sigure de utilizat. Deși piatra poate fi dură, este și poroasă. Când ceva, precum:  petele de vin, cafea sau mai rau sucul de rosii se infiltrează în acești pori, poate fi foarte dificil de îndepărtat. Cu siguranta, doriti sa acordati mai multa atentie pentru a va proteja investiția.

Stim cu totii ca Petele de vin sunt cele mai incapatanate si se întâmplă multora dintre noi – acesta este riscul pe care îl asumăm pentru că iubim atât de mult vinul roșu. Fie că este vorba despre o față de masă, un covor sau podeaua din travertin sau marmura, în mijlocul unui moment bun, vinul se poate vărsa și s-ar putea să fiti nevoiti să-l curațati. Dar vinul vărsat nu trebuie să ne strice seara.

Mai jos o sa va prezint o solutie care va ajuta ca suprafetele tale preferate sa nu-si mai pierda stralucirea, culoarea, textura sau esenta, indiferent de durata aplicarii.

DeSalin T, Solutie Nano pentru curățare suprafețe sensibile din marmură, piatra, gresie, faianta sau portelan, NanoPhos 1L Foarte usor de folosit! Iata pasii de parcurs

  1. Aplicati DeSalin T pe suprafata patata.

2. Lasati sa actioneze pana cand pata dispare, Daca lichidul se evapora sau pentru pete extrem de  persistente, aplicati din nou. Alternativ, acoperiti suprafata cu o bucata de bumbac dupa ce a fost imbibata in solutie. Atentie! Purtati intotdeauna manusi!

De asemenea, pentru a reduce riscul de deteriorare si patare, este important să tratați corect travertinul cu solutii de sigilare. Sigilantul asigura o protecție de durată împotriva deteriorării. Odată ce impermeabilizantul a fost aplicat, curățarea și întreținerea vor fi destul de simple. Pentru a obține cele mai bune rezultate de la impermeabilizarea placilor, pur și simplu ștergeți plăcile cu o soluție de curățare blândă.

Pentru suprafete sensibile, mai putin poroase, precum: marmura lucioasa, granitul sau travertin, recomandam : NanoMax ROCK PRO

Pentru suprafete poroase (care absorb multa apa), recomandam: Nanomax Rock

Comanda acum!

Cu stima,

Cristea Madalina