Cu ce se curăță verdeața de pe ciment?

Curata Eflorescenta Verde si Mucegaiul pavaj, beton , piatra

Daca ai o suprafata de ciment acoperita de verdeata, stii deja cat de dificil este sa o cureti. Cu toate acestea, acum exista o solutie simpla si eficienta – detergentul impotriva mucegaiului si a eflorescentei verzi de la NanoMax. Acest produs revolutionar este potrivit pentru curatarea si mentinerea placilor de ciment curate si stralucitoare, fara a le deteriora. In continuare, vom explica cum functioneaza acest detergent si cum poate fi utilizat pentru a elimina verdeata de pe ciment.

Ce este NanoMax Anti Alg si cum functioneaza?

NanoMax antialg este un detergent puternic, special conceput pentru curatarea si indepartarea mucegaiului si a eflorescentei verzi de pe suprafetele de ciment. Produsul contine ingrediente active care penetreaza si dizolva rapid si eficient depunerile de murdarie, fara a deteriora suprafetele tratate.

Cum se aplica Nanomax Anti Alg pentru curatarea verdeata de pe ciment?

Pentru a utiliza produsul pentru curatarea verdetii de pe ciment, urmati aceste etape simple:

  1. Asigurati-va ca suprafata de ciment este uscata si curata de alte murdarii si reziduuri.
  2. Aplicati detergentul NanoMax direct pe suprafata de ciment prin pulverizare, asigurandu-va ca acoperiti toate zonele afectate de verdeata.
  3. Lasati produsul sa actioneze timp de la 60 de minute pana la 6 ore, in dependenta de agresivitatea verdetei, astfel incat sa patrunda in profunzime si sa dizolve depunerile de murdarie.
  4. Clatiti cu apa din abundenta, folosind o galeata sau un furtun cu apa sub presiune pentru a indeparta orice reziduuri de detergent si verdeata.
  5. Lasati suprafata de ciment sa se usuce in mod natural.

Pentru a obtine cele mai bune rezultate, recomandam utilizarea NanoMax de 2 ori pe an, in functie de gradul de expunere la factorii externi.

In plus, produsul este disponibil in ambalaje de 1 litru, ceea ce inseamna ca veti avea suficient detergent pentru a curata o suprafata mare de beton.

Curatarea verdetii de pe ciment poate fi o sarcina dificila, dar cu detergentul impotriva mucegaiului si a eflorescentei verzi, acest lucru poate fi realizat cu usurinta si eficienta. Acest produs revolutionar este potrivit pentru a curata si mentine placile de ciment curate si stralucitoare, fara a le deteriora. Daca sunteti in cautarea unei solutii rapide si eficiente pentru curatarea verdeata de pe ciment, recomandam cu incredere NanoMax.